selamat


I made this widget at MyFlashFetish.com.

"kata Prof.Dr.Sheikh Yusuf Al-Qaradhawi dalam kitab karangannya Fiqhul Jihad "Menggunakan internet untuk menyampaikan maklumat Islam,menyampaikan suara Islam dan memperlihatkan Islam merupakan SATU JIHAD UTAMA"

Thursday, April 7, 2011

Usrati Jannati

Salam Sayang penuh kerinduan to My Family Al-Mahbubah..



Peluang Pekerjaan

Berita baik !!!
Kepada guru-guru agama, tawaran hebat kepada anda
Berbakti kepada masyarakat sambil menambah pendapatan anda


Perkhidmatan Pengajian Islam
Kami adalah sebuah organisasi yang berpengalaman hampir 6 tahun dalam sistem pengajian Islam bersedia memberi perkhidmatan pengajian :
A) al-Quran ( asas / bacaan / hafalan / tarranum )
B) Tajwid ( mengenali satu per satu hukum pada setiap ayat )
C) Terjemahan dan tafsir
D) Fiqah ( mengenai hukum-hukum dalam Islam )
E) Tauhid ( mengenai ke-Tuhanan )
F) Tassawuf ( membentuk jatidiri mulia )
G) Hadith ( perkataan junjungan mulia Nabi Muhammad S.A.W )
H) Amalan Sunnah ( cara kehidupan Nabi )
I) Bahasa Arab 
J) Tulisan Jawi
K) Kaunseling ( berkaitan masalah anak-anak & keluarga )


Antara Pakej yang disediakan :

Rm 20, Rm 35, atau Rm50 sebulan

* Harga tertakluk kepada terma & syarat 

* Perkhidmatan ini disediakan untuk Jabatan Kerajaan, Badan Berkanun, Pejabat Swasta, Institut Pengajian Tinggi (IPTA & IPTS), Sekolah, Tadika, Masjid atau Surau, serta rumah ke rumah (kanak-kanak, remaja, dewasa dan warga emas).

* Hari, Waktu, Tempat, Ustaz/Ustazah, ditetapkan oleh anda.



Profil Syarikat:



Pemilik            : Al- Hafiz Nikmatullah Bin Al-Hafiz Ahmad Hamizi

Nama Syarikat  : Nihasmi Global Management ( NGM )

No Pendaftaran : ( AS0326672-V )


Jika berminat boleh hubungi saya - 
Atiqah Hasbi ditalian  019-4487946
sebarkan juga kepada sahabat2 anda yang masih mencari peluang pekerjaan.
Boleh lawat laman web ni untuk penjelasan lebih lanjut : 

Renungan bersama..



Awas!!

Awas dengan kejahatan yang anda lakukan...Boleh jadi akan terkena balik pada diri anda

video

Pengajaran: Jangan mudah lepas tangan dengan apa yang kita kerjakan..:)

Ya Hurairah...

Cuba perhatikan....sama tapi x serupa



Teringat kat My hero kat rumah...Sang Hurairah yang keletah plus nakal

Indahnya Islam ..berakhlak dengan binatang pun boleh pahala free...kalau 'nampak' lah..
tp kita ni kadang2...bagi dia makan tapi sambil mengomel..gaya macm kurang kredit IKHLAS..hehe
Sesiapa yang ada binatang jinak kat umah tu...ambiklah peluang buat baik dengan mereka..Boleh jadi hanya dengan beri dia makan n minum boleh menyelamatkan diri kita kat akhirat kelak....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Motivasi